12. maj 2024

Det er nu, du skal søge om lønforhandling

Fristen for at søge lønforhøjelse er 1. august. Vi hjælper dig – se hvordan her.

Billede til nyheden Det er nu, du skal søge om lønforhandling
Vi forhandler lønnen for dig på baggrund af de oplysninger, du sender til os.

Vi har alle sammen som gravere krav på en ordentlig løn for vores arbejde. Den generelle løn bliver forhandlet i overenskomsterne. Men derudover har du mulighed for at søge en individuel lønforhøjelse. 

Du kan søge én gang om året. Fristen for at søge lønforhøjelse er den 1. august hvert år. Det er derfor et godt tidspunkt her i foråret at forberede lønforhandlingen. 

Hvis du får bevilget lønforhøjelse, vil den træde i kraft fra 1. januar næste år. 

Sådan søger du om mere i løn

For at søge om mere i løn skal du udfylde et skema, som ligger på vores hjemmeside. Her ligger også en vejledning til, hvordan du udfylder skemaet. 

Er du tjenestemandsansat, har du mulighed for at søge om lønforhøjelse hele året rundt. Du skal bruge et særligt skema, som du finder på vores hjemmeside.

Find vejledning og skemaer her

Du er meget velkommen til at ringe til os og tale om niveau og typen af lønforhøjelsen. Vi har stor erfaring med lønforhandling og lønniveau. 

Hvis du har brug for hjælp til at udfylde selve ansøgningen, får du naturligvis også det af din tillidsrepræsentant eller sekretariatet.

Har du brug for at kontakte os, så ring eller skriv til sekretariatet i fagforeningen. Telefonen er åben 9-15 på hverdage. Telefonnummeret er 75 34 17 77, og mailen er kontor@fakk.dk

Relaterede nyheder