21. okt. 2023

Sådan kan du lære mere helt gratis

Er du lidt rusten på it, sociale medier, dansk eller sprog? Eller har du brug for at blive skarpere til jobsøgning? Som medlem af fagforeningen har du en masse onlinekurser, som du kan tage hjemmefra på din computer, mobil eller tablet.

Tilbud og rabatter
Billede til nyheden Sådan kan du lære mere helt gratis
Du kan i ro og mag og i dit helt eget tempo være på kursus hjemmefra.

Vi kan alle have lyst til og brug for at blive bedre til noget. Men det med at tage på kursus, måske er det lidt for omfattende i en travl hverdag.

Når du er medlem af FAKK, har du mulighed for at gå på kursus hjemmefra lige, når du har tid og lyst. Du kan sagtens dele de enkelte kurser op i flere bidder, så det passer til din hverdag. Og der er rigtig mange forskellige kurser og sikkert også nogle, der passer til dig. Her er nogle af dine muligheder. 

Jobsøgning

  • Grammatik og sprog
  • It-sikkerhed, økonomi og projektstyring
  • Grafik, kommunikation og markedsføring

Læs mere om kurserne her

Relaterede nyheder