19. maj 2023

Folkekirken samler alt ét sted på nyt intranet

Folkekirken har fået nyt intranet. Målet har været at samlet alt ét sted. Og arbejdet med at udvikle intranettet fortsætter – og derfor søger styregruppen feedback fra brugerne.

Billede til nyheden Folkekirken samler alt ét sted på nyt intranet
Her ser du forsiden af Folkekirkens nye intranet i den velkendte lilla farve.

Folkekirkens nye intranet er en digital platform, der er blevet udviklet for at forbedre kommunikationen og samarbejdet mellem de ansatte og frivillige i Folkekirken. Intranettet er primært rettet mod medarbejdere og frivillige i Folkekirken, men det er også åbent for alle med interesse for kirkens arbejde.

Intranettet er udviklet i et tæt samarbejde mellem stifterne, Landsforeningen af Menighedsråd og Kirkeministeriet.

Ønsket har været at samle alt på ét sted, så brugerne har alle funktioner lige ved hånden. Der har været over 700 brugere med i udviklingen af det nye intranet, og planen er at blive ved med at videreudvikle det sammen med brugerne. Derfor vil styregruppen bag gerne have feedback på, hvad der er godt, hvad der mangler, og hvad der kan gøres bedre.

En åben og en lukket del
På den åbne del finder du nyheder, vejledninger, skabeloner, jobbank, materialebank, temaer og andet indhold, som er relevant for alle, der har tilknytning til folkekirken.

På den lukkede del skal du bruge dit Mit-ID for at logge ind, hvis du ikke har en km.dk- mailadresse. Her finder du dine velkendte it-systemer, meddelelser, menighedsrådets fællespostkasse, grupperum – og andet indhold, som kan indeholde personfølsomme data.

Det nye intranet er et vigtigt redskab for Folkekirken, da det kan hjælpe med at styrke samarbejdet og koordineringen mellem de forskellige dele af kirken og dens ansatte og frivillige. Det kan også bidrage til at forbedre kommunikationen med menigheden og offentligheden.

Her kan du besøge intranettet

Relaterede nyheder